Specialist in de Spotlight: Lisa-Annemarie

Mrs.Highbrow-blogpost-header

 

In ‘Specialist in de Spotlight’ zetten we brow guru’s in de spotlight die een cursus hebben gevolgd bij Mrs.Highbrow. Vanaf wanneer droomden ze van een carrière in de beautybranche en hoe strak zijn de wenkbrauwen die ze inmiddels creëren? Deze week spreken we de Friese schone Lisa Annemarie, eigenaresse van Body & Beauty Studio L.A.

 

Hoe omschrijf jij jezelf?

“Als een enthousiast, vriendelijk, zorgzaam en representatief persoon met een luisterend oor en grote belangstelling voor andere mensen. Daarnaast ben ik heel precies in mijn werk en heb ik veel aandacht voor mijn klanten. Ik ben iemand die schoon te werk gaat en hygiëne bovenaan stelt.”

Hoe is jouw passie voor wenkbrauwen ontstaan?

“Tijdens de MBO 4-opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste ontdekte ik hoe precies ik was wanneer ik de wenkbrauwen van mijn klasgenootjes mocht verven en epileren. Vanaf dat moment wist ik dat ik hier iets mee wilde doen. Maar ik moet ook toegeven dat ik zelf altijd bezig was met het strak maken van mijn eigen wenkbrauwen.”

Waarom een cursus bij Mrs.Highbrow?

“Na drie jaar verschillende wenkbrauwbehandelingen aan te hebben geboden in mijn eigen salon, vond ik het tijd om iets extra’s te bieden waarmee ik de brows van mijn klanten nog strakker en voller kon maken. Ik volgde Mrs.Highbrow al een tijdje op social media en kreeg de indruk dat het een goed leerbedrijf is. En dat is bevestigd; ik heb een heel goede ervaring overgehouden aan de henna brow cursus. De training was duidelijk en werd gegeven door een enthousiaste brow specialiste die alle tijd nam voor goede tips & tricks.”

Wat maakt dit vak zo leuk?

“Dat iedereen die binnenkomt de salon weer tevreden en fris verlaat. Ik vind het een heel fijne bezigheid om de wenkbrauwen weer helemaal in shape te brengen, waardoor het resultaat direct zichtbaar is na de behandeling. Maar ik vind het ook leuk om continu aan het werk te zijn met mensen die speciaal naar mijn salon komen, voor mijn behandelingen. Dat is elke dag weer een feestje.”

O, M’N VRIENDINNEN ZITTEN ER WEER, HEERLIJK!

Mrs.Highbrow-eyebrows-blogpost


Wat is jouw favoriete behandeling?

“Dat is natuurlijk de henna brow behandeling. Eerst maak ik de wenkbrauwen zo strak mogelijk en daarna verf ik de huid en haartjes met henna. Dat geeft zo’n geweldig resultaat, dat ik er echt voldoening uithaal.”


Welk product is voor jouw onmisbaar?

“Ik zou niet zonder de henna, de parelmoer wax en het handige wenkbrauwschaartje kunnen. Deze producten gebruik ik dagelijks en bevallen me super goed.”


Welke uitspraak van een klant zal jou altijd bijblijven?

“Verschillende klanten noemen me weleens de ‘wenkbrauw-dokter’. Dat vind ik zo grappig om te horen. En iemand zei laatst na een behandeling: “O, m’n vriendinnen zitten er weer, heerlijk!” Haha.”


Wat is jouw brow quote?

“Als je wenkbrauwen maar goed zitten, of course.

Het zou leuk zijn om bekend te staan als dé huid- en wenkbrauwspecialiste van omgeving Leeuwarden


Wat zou je nog willen leren?

“Dat is de microblading behandeling voor permanente make-up. Ik heb al een lange tijd ervaring met wenkbrauwen, dus dit lijkt me een mooie volgende stap.”


Hoe ziet jouw toekomst eruit?

“Ik hoop zo lang mogelijk een goed draaiende salon te mogen hebben. Maar in de toekomst wil ik nog meer tevreden vaste klanten en naamsbekendheid. Het zou leuk zijn om bekend te staan als dé huid- en wenkbrauwspecialiste van omgeving Leeuwarden. Dan weet iedereen dat ze naar mij moeten komen voor een perfecte huid en een paar prachtige brows.”

Meer info: www.bodyandbeautystudio.nl