6 Tips Voor Volle Wenkbrauwen. Deel Ze Met Je Klanten!

Mrs.Highbrow volle wenkbrauwen brows eyebrows

Van vitamines en mineralen tot serums. Van behandelingen tot absolute no-go's. 6 insider tips met als doel: mooie, volle wenkbrauwen voor jouw klanten! 

Voor volle wenkbrauwen is gezonde voeding een absolute must. Vitamines B12, D, E en biotine, plus mineralen zoals zink en ijzer, zijn de ultieme powerboosters voor gezonde haargroei.

Van buitenuit kun je wenkbrauwen versterker met behulp van groeiserums, castorolie en Keratine. 

Behandelingen voor volle wenkbrauwen? Met de treatments Henna Brows en Brow Lamination kun je wenkbrauwen optisch voller laten lijken. 

1. Voeding Voor Volle Wenkbrauwen.

Als beautyspecialist weet jij dat echte schoonheid van binnenuit begint. Het belang van een gezond dieet voor mooie en volle wenkbrauwen kan niet genoeg benadrukt worden. Daarom is het essentieel dat je jouw klanten informeert over de kracht van voedingsstoffen en het belang van vitamines voor sterke en gezonde wenkbrauwen.


Vitamines zoals B12, D, E, Biotine en mineralen zoals zink en ijzer spelen een cruciale rol bij het bevorderen van volle wenkbrauwen. En laten we proteïne niet vergeten - de bouwsteen voor prachtige haren. Geef jouw klanten het advies om voedingsmiddelen zoals vette vis, eieren, noten en bladgroenten op te nemen in hun dagelijkse dieet. En voor een extra boost: een goede multivitamine en visolie om hun wenkbrauwen nog verder te versterken. Ook zijn er speciale voedingssupplementen speciaal voor het stimuleren van de haargroei, met onder andere Vitamine C, B-Vitamines, Zink en Biotine.

2. Oliën & Serums


Growth serums zijn ware game-changers als het gaat om het bevorderen van gezonde haargroei. Revitalash is zo'n wondermiddel. Deze speciaal samengestelde formule, op basis van biotine, groene thee extract, panthenol en peptiden, voedt en hydratereert de wenkbrauwhaartjes van binnenuit, waardoor ze sterker en dikker worden. 


Ook castorolie staat bekend om haar verzorgende eigenschappen, die een positief effect hebben op de gezondheid en de groei van de wenkbrauwhaartjes. Ten eerste zit castorolie vol met voedingsstoffen, zoals vitamine E, omega-vetzuren en eiwitten. Deze voedingsstoffen voeden de haarzakjes en zorgen ervoor dat de wenkbrauwhaartjes sterker en gezonder worden. Hierdoor worden broosheid en haaruitval verminderd en krijgen de wenkbrauwen een voller en dikker uiterlijk.

Daarnaast heeft castorolie ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en ongemakken rondom de wenkbrauwen. Dit is vooral nuttig voor mensen met een gevoelige huid of voor degenen die last hebben van roodheid of irritatie. Castorolie breng je het handigst aan met een spoolie. 


Voorwaarde is dat je deze serums en oliën dagelijks voor het slapengaan gebruikt op schone wenkbrauwen. Alleen bij consequent gebruik worden haartjes langer en dikker. 

3. Keratine Voor Krachtige Wenkbrauwen

Laten we het belang van keratine niet vergeten! Keratine is een essentieel eiwit dat van nature in onze haren voorkomt. Onder andere door het gebruik van biotine wordt de aanmaak van keratine bevorderd. Maar je kunt een gebrek aan keratine ook van buitenaf aanvullen. Door het gebruik van Mrs.Highbrow Keratin Complex tijdens behandelingen kun je de wenkbrauwen van jouw klanten versterken en beschermen tegen beschadiging. Het zorgt voor een gezonde haargroei en verbetert de algehele conditie van de haartjes, voor volle wenkbrauwen. Bovendien kun je dit geweldige product ook aan je klanten verkopen, zodat ze de voordelen van keratine ook thuis kunnen ervaren. Want: hoe vaker je het gebruikt, hoe meer kans op volle wenkbrauwen.


Meer info over het doorverkopen van Keratin Complex aan jouw klanten lees je hier.

Verkoop Keratin Complex Aan Jouw Klanten En Boost Hun Brows En Joúw Omzet!

Mrs.Highbrow Keratine Complex
Mrs.Highbrow Keratin Complex voor healthy brows. 

4. Optisch Volle Wenkbrauwen Met Verf.

Ze worden er niet echt voller van, maar lijken het wel te zijn door het gebruik van Brow Henna, Hybrid Dye of onze nieuwste liquid formule PowerStain. Door de wenkbrauwen te verven met deze formules lijken ze veel voller, omdat de kleurpigmenten zich niet alleen aan de haartjes hechten, maar ook aan de huid eronder. Dit zorgt voor een prachtige, volle wenkbrauwen. Wel is het belangrijk dat de klant redelijk wat haartjes heeft. Met deze verfsoorten kun je brows opvullen, maar je kunt niet een geheel nieuwe vorm creëren. Heeft iemand bijna geen wenkbrauwen? Adviseer dan permanente make-up (hairstrokes of powder brows).

5. Volle Wenkbrauwen Dankzij Brow Lamination.

Soms hebben klanten van nature smalle wenkbrauwen, maar wel lange haren. Met de juiste techniek kunnen deze haren omhoog worden gezet, waardoor de wenkbrauwen er veel voller uitzien. Brow Lamination biedt hiervoor de ideale oplossing. Het proces van Brow Lamination zorgt ervoor dat de haartjes worden gestyled in de gewenste richting, voor 4 tot 6 weken. Een salonbehandeling die inmiddels super populair is.

Mrs.Highbrow Brow Lamination
Volle wenkbrauwen dankzij Brow Lamination. 

6. Verboden Te Plukken.

Last but not least: adviseer je klanten om voorzichtig om te gaan met het plukken van hun wenkbrauwen. Leg uit dat overmatig plukken kan zorgen voor dunne plekken en de groei kan vertragen. Moedig hen aan om eens in de 5-6 weken bij jou te komen, en tussendoor hun wenkbrauwen met rust te laten. Alleen op die manier kunnen ze die gewenste volheid krijgen of behouden.