Relax met deze 5 Netflix series

Mrs.Highbrow, Netflix Series
Na een intensieve werkdag in je salon wil je soms gewoon naar de bank sloffen met een lekkere snack en zonder enige brainpower een serie uitkiezen. Wij maken dat nog makkelijker voor je met onze top 5 "turn the brain off" series.
Mrs.Highbrow

One day at a time

Een serie over het dagelijks leven van een drie generaties Cubaanse familie die ieder hun eigen pad proberen te vinden. Een ex militaire moeder die struggled met PTSS, een dochter die haar seksualiteit probeert te vinden en een Cubaanse oma die in de Westerse moderne wereld de Cubaanse tradities probeert te behouden.

Mrs.Highbrow

The Good Place

The Good Place is een stad waar degenen die in hun hele leven goed zijn geweest, naartoe gaan als ze zijn overleden. Michael is de architect die toezicht houdt op de stad en dit is de eerste die hij heeft ontworpen. Eleanor arriveert in The Good Place en realiseert zich dat zij haar naam goed hebben, maar al het andere is verkeerd. Ze hoort daar helemaal niet te zijn. Met de hulp van Chidi, haar soulmate (Harper), probeert Eleanor haar fouten recht te zetten en probeert ze eindelijk haar plek in de Good Place te verdienen.

Love is Blind, Mrs.Highbrow

Love is Blind

Deze reality show gaat over 30 mannen en vrouwen die het avontuur aangaan om hun perfecte match te vinden en uiteindelijk een huwelijk aangaan. De eerste tien dagen zijn er date rondes om hun perfect match te vinden in de zogenaamde Pods. Hier zitten twee kandidaten in aparte geluiddichte kamers waar zij elkaar eenmaal kunnen horen en elkaar leren kennen.

Als je ten huwelijk wordt gevraagd wordt je naar een romantisch resort in Mexico gestuurd om partner nu ook fysiek beter te leren kennen. Uiteindelijk naar een paar weken is het de dag van bruiloft en is het nog de vraag op bij nog zo overtuigd zijn van hun verloving als in de eerste week.

Rupaul’s Drag Race The Netherlands, Mrs.Highbrow

Rupaul’s Drag Race The Netherlands

Drag Race is in Nederland. Tien drag queens gaan de strijd met elkaar aan tijdens de meest diverse uitdagingen en runway shows. Elke aflevering is weer anders van het ontwerpen van kleding, het creëren van de meest creatieve make-up looks tot de welbekende Lip-Sync Battle. Uiteindelijk wordt één Drag queen gekroond tot de eerste Nederlandse Drag Race Superstar.

Keeping Up With The Kardashians, Mr.Highbrow

Keeping Up With The Kardashians

De realityshows van alle reality shows is nu ook op Netflix! In de show zie je het persoonlijke en zakelijke leven van de wereldberoemde Kardashian familie op de meest glamoureuze wijze en natuurlijk komt daar veel drama bij kijken.

Zorg dat je elke avond vanaf een bepaalde tijd alles wat te maken heeft met werk loslaat en dat momentje voor jezelf neemt. Al is dat door een goed boek of door te kijken naar koppels die binnen een maand een huwelijk aangaan, als je maar na een volle dag brows shapen even ontspant.