Nieuw: Pink Wax

Mrs.Highbrow-pinky-pellets-wax-pink

Welkom op onze roze wolk. Want naast de parelmoer en gouden waxparels hebben we nu ook pink wax. Om ervoor te zorgen dat jouw klanten volledig op een pink cloud terechtkomen en alleen nog maar kunnen wegdromen bij hun perfecte wenkbrauwen. Lees hier meer over onze nieuwste aanwinst.

Zoals je van Mrs.Highbrow gewend bent, is ook de roze variant, Pinky Pearls, een hot film wax die de haartjes goed opneemt en tegelijkertijd zacht en mild is voor de huid. Net als de andere waxparels is ‘ie niet alleen geschikt voor het ontharen van het gezicht maar ook voor de rest van het lichaam. Op het eerste gezicht lijkt er daarom geen verschil te zijn met de wax die je gewend bent van Mrs.Highbrow. En dat is de reden dat we er nog even wat dieper op ingaan.


Hot film wax, wat is dat ook alweer?

In tegenstelling tot hars en hot wax, die zacht blijven en met een strip moeten worden verwijderd, wordt hot film wax hard. Deze breng je aan met een houten spatel en kun je er gewoon aftrekken wanneer het hard is geworden. De haartjes worden dan automatisch meegetrokken.


Pink wax, wat is het verschil?

In de roze wax zit titanium dioxide, een poedervormige stof die zorgt voor een fluweelachtige textuur. Dat maakt het makkelijker om de wax te smeren en het vermindert de kans dat de wax zich aan de huid hecht. Hierdoor worden irritaties en roodheden voorkomen. Ook helpt titanium dioxide bij het snel verminderen van de temperatuur van de wax, zodat het direct comfortabel aanvoelt voor jouw klant.

Als we de pink wax vergelijken met de gouden en parelmoer waxparels, dan zijn deze laatste wat flexibeler en daarom eerder geschikt voor full body waxing. Dat komt omdat de roze wax gebaseerd is op natuurlijke hars.

Pink wax is er in 750 gram zakken, maar ook in 200 gram probeerzakken. Let's give it a try


Mrs.Highbrow-Get-Set-Pre-Epilation-Lotion-Blogpost


Stap 1. Beginnen met een schone lei

Voordat je aan de slag gaat met de pink wax is het belangrijk om de huid goed schoon te maken. Alleen dan kun je ontstekingen voorkomen. De Get Set Pre Epilation Lotion van Mrs.Highbrow is een frisse spray die de huid reinigt en kalmeert.

Mrs.Highbrow-Oil-La-La-Lotion-Blogpost


Stap 2. Mrs.Highbrow's waxgeheim

Waxen gaat nog beter als je eerst een dun laagje van onze Oil La La aanbrengt. Deze 100% natuurlijke olie is namelijk speciaal ontworpen om te gebruiken ónder alle Mrs.Highbrow wax. Het wondermiddel zorgt voor een beschermend laagje op de huid, zodat er geen wax achterblijft en haren beter worden verwijderd. Breng een klein beetje olie aan op een goed gereinigde huid. Bij teveel olie, haal je dat er met een wattenschijfje vanaf. Het is heel zuinig in gebruik, omdat je telkens maar een klein beetje nodig hebt. Ondertussen kun je de wax klaarmaken in de heater.


Stap 3. Wax aanbrengen

Net als de andere waxen van Mrs.Highbrow, wordt de pink wax aangebracht met een spatel. Strips zijn overbodig. Gebruik een smalle spatel voor de wenkbrauwen en een medium of large spatel wanneer je aan de slag gaat met de bovenlip en de rest van het gezicht.

Stap 4. Wax verwijderen

Wanneer de wax gaat stollen, ontstaat er een hard laagje op de huid. De haartjes zitten hierdoor vast in de wax. Het enige dat je nu hoeft te doen, is de laag wax eraf te trekken.

Mrs.Highbrow-Cool-Down-Epilation-Mousse-Blogpost

Stap 5. Een tintelende nabehandeling

Eindig een behandeling altijd met een aftercare product. De Cool Down After Epilation Gel is daar een perfect product voor. Precies wat de huid nodig heeft na een waxbehandeling. De mousse verzacht de huid en zorgt voor een tintelend effect. Pluspunt één: haren blijven langer weg. Pluspunt twee: de mousse bevat geen olie en ontstoken haarzakjes worden voorkomen.

Voordelen waxen met Mrs.Highbrow op een rijtje

Mocht je nu nog twijfels hebben bij waxen, dan komen we die nog even bij je weghalen.

• Ontharen was nog nooit zó makkelijk geweest
• Zacht voor de huid, hard voor het haar (praktisch elk haartje wordt verwijderd)
• Niet snel meer te hete wax
• Alleen een spatel nodig, en geen strips
• Een super luxe uiterlijk, dat gegarandeerd past bij jouw salon