Nieuw: Lash FX wimperlift

Mrs.Highbrow-lash-lift-wimpers beste product


Bij Mrs.Highbrow zijn we dagelijks bezig met het mooier maken van wenkbrauwen én wimpers. En daarom weten onze specialisten als geen ander waar een fijn product aan moet voldoen. Na kritisch en selectief zoeken naar de ideale lash lift producten, zijn we er nu eindelijk uit. Wij presenteren vol trots, en als eerste in Nederland, het kwalitatieve en professionele merk uit de UK: Lash FX.

 

Waarom Lash Lift?

Het natuurlijk liften van de wimpers is dé behandeling van 2019. Veel vrouwen willen niets liever dan langer en voller ogende wimpers. En als dat dan ook nog met hun eigen wimperhaartjes kan worden bereikt, is dat helemaal een pluspunt. Om nog maar niet te beginnen over het resultaat. Namelijk een frisse en verzorgde look waarmee deze klanten dagelijks opstaan.

 

Goed nieuws voor de wimperspecialist

Na een lange periode van testen, kunnen we zeggen dat Lash FX by far voor de allerbeste en stevigste krul zorgt. En om de behandeling zo snel mogelijk te laten verlopen, hebben de verschillende lotions maar een korte inwerktijd nodig. Goed nieuws voor de wimperspecialist: want jij kunt er nu ook mee aan de slag.

 

Lash FX stappenplan

Om de lash lift behandeling zo verzorgend mogelijk uit te voeren en het mooiste resultaat te behalen, heeft Lash FX drie lotions die opeenvolgend worden gebruikt. Zie hieronder het stappenplan.

Mrs.Highbrow-Lash-lift-Lashfx-blogpost

1. Lifting Cream

De Lash FX Lifting Cream zorgt ervoor dat de wimpers worden voorbereid op het liftingproces. Dat klinkt misschien overbodig, maar zorgt er daadwerkelijk voor dat de wimpers tijdens de volgende stap zo sterk mogelijk gekruld kunnen worden. Een goede voorbereiding is ten slotte het halve werk voor een perfect eindresultaat. Inwerktijd fijne wimpers 6-8 min.; dikke wimpers 8-10 min; zeer sterke wimpers 10-12 min.

Mrs.Highbrow-lashfx-lash-lift

2. Setting Cream

De naam van de lotion zegt het al. Het is tijd om de krul erin te ‘zetten’. Deze crème wordt gebruikt om de wimpers zo mooi en natuurlijk mogelijk te liften in de gewenste krul. Afhankelijk van de plaatsing van de rods kun je een J-krul en een C-krul creëren. De J-krul geeft een meer ‘dramatisch’ effect, doordat de wimper direct vanaf de wortel wordt gelift. De C-krul zorgt voor een meer natuurlijke look, doordat de wimper eerst naar voren komt en daarna omhoog wordt gekruld.Inwerktijd fijne wimpers 6-8 min.; dikke wimpers 8-10 min; zeer sterke wimpers 10-12 min.

MrsHighbrow-Lashfx-lash-lift

3. Conditioning Cream

Wanneer de wimpers net zijn voorzien van een lash lift behandeling, zorgt de Conditioning Cream voor de enige juiste nazorg. De crème verzorgt en voedt de zojuist gelifte wimpers. En stimuleert ook nog eens een gezonde haargroei. Inwerktijd: 1 minuut.

Nog meer effect met wimperverf

Het is het mooist om de wimpers na afloop te verven, voor een nog sprekender effect. Lash FX heeft mooie wimperverf in zwart en blauwzwart. Maar natuurlijk geeft dit alleen resultaat als een klant lichtere wimpers heeft of lichte wimperuiteinden. Als de wimpers van nature al zwart zijn, heeft het weinig zin. Wees ook altijd duidelijk: het verven van wimpers is niet hetzelfde als mascara aanbrengen, omdat het de wimpers niet langer en/of dikker maakt. De verf hoeft maar 6 minuten in te trekken.

Het complete plaatje met Lash FX

Naast bovenstaande lotions, heeft Lash FX nog een heleboel producten waar elke wimperliefhebber na gebruik verliefd op is. Om de onderste wimpers en de huid onder de ogen te beschermen, zijn de Lsh FX oogpads perfect. En er is ook gedacht aan de klant met een (zeer) gevoelige huid. Daarvoor hebben we namelijk de sensitieve gel pads. Daarnaast zorgt de Lash FX Lift Glue ervoor dat de natuurlijke wimpers aan de rods blijven plakken. Om er zeker van te zijn dat zelfs de kortste wimpers een mooie lifting krijgen.

Tip: De Lash FX applicator sticks zijn ook voor de ervaren wimperspecialist een handig hulpmiddel. Hiermee kun je de natuurlijke wimpers nauwkeurig en efficiënt optillen en op de rods plaatsen.

Ben je al een lash lift professional?

Heb je al ervaring met het liften van de natuurlijke wimper, maar ben je bekend met een ander merk? Dan is het zeker mogelijk om over te stappen op Lash FX. Met bovenstaande tips kun je meteen aan de slag.