Let Your Brows Do The Talking

Eyebrows

We moeten er aan geloven. Op veel plekken in Nederland is de mondkapjesplicht een feit. Hoe kun je jezelf toch non-verbaal goed uitdrukken? Door je brows en ogen extra te laten spreken! Jij als specialist helpt jouw klanten hiermee met de volgende behandelingen en producten.

Geen Pokerface Met Henna Brows

Power brows voor weken. Met wenkbrauwhenna kleur je niet alleen de haartjes maar ook de huid. Met als resultaat: een strakkere vorm, en een meer aanwezige brow. En dus meer expressie boven een mondkap. Henna blijft 5 tot 14 dagen op de huid zitten, dus perfect voor klanten die zelf niet zo goed zijn met brows, en jou graag de vorm laten bepalen. 
Prijs Dyotics starter kit €109.

Gaga mask
Lady Gaga had het dragen van mondkapjes al tot kunst verheven nog voordat het moest.

 

Een Grande Oogopslag Met Lash Lifting

Met een lash lift worden de wimpers vanaf de wortel gelift, waardoor ze veel langer lijken. Ideaal voor vrouwen die graag een opvallender oogopslag willen, maar geen zin hebben in wimperextensions. De behandeling duurt 45 tot 60 minuten als je ook de wimpers meeverft, voor nog meer expressie. Jouw klant heeft gemiddeld 6 weken plezier van de lift. 
Prijs LashFX starter kit €129
.


Ariana grande rhinestone face mask
Net zulke lange wimpers als Ariana Grande, met een volume lash lift.

 

Brushed-up Brows A La Billie

Het kan je niet zijn ontgaan: de brushed-up brow trend. Populair onder modellen, make-up artists en brow pro's. Wij bij Mrs.Highbrow zijn ook fan van die wat wildere, volle wenkbrauwen. En het is de ideale trend voor wie een wat meer wil opvallen met mondkap op. Brow Lamination houdt zo'n 4 tot 6 weken. Deze look kun je overigens ook met Brow Soap bereiken. 
Prijs Brow Lamination starter kit €95.

Billy Ilish
Bij eigengereide Billie Eilish hóren minder gepolijste wenkbrauwen.

 

Keeping Up Met Pomade

Perfecte power brows. Het beste product om dit thuis te creëren is nog altijd pomade. Een all-in-one wenkbrauwproduct, voor 24/7 mooie wenkbrauwen. Mrs.Highbrow pomade is verkrijgbaar in drie mooie tinten en breng je aan met een angled brow brush. Om de wenkbrauw nog meer te benadrukken: gebruik Mrs.Highbrow Highlighter Pencil onder de wenkbrauwen. 
Prijs pomade €16,50.

Kourtney kardashian face mask

Net als alle Kardashians heeft Kourtney jaloersmakende brows. Het recept? Pomade!

 

Dat jij een mondkapje tijdens het werk draagt, spreekt voor zich. Met dit speciale masker kun je gewoon blijven threaden met de "mondtechniek", doordat je de draad vastmaakt aan de knoop die in het midden zit. De elastieken zijn verstelbaar, zodat je het masker goed strak kunt aantrekken. 
Prijs Threading Mask €15,95.

 
Mondkapje mouth mask threading